Allerede i morgen 3. januar er juleferien over for Storhamar jentene, når Oppsal kommer på besøk til Hamar. Det har vært en god stund uten offisielle kamper, men nå er vi endelig klare igjen for å kaste i gang siste halvdel av årets Rema 1000-ligaen.

Etter full pott for våre jenter før jul, ligger vi som kjent på 2. plass i ligaen bare målforskjellen bak Vipers. Oppsal på sin side har hatt en litt mer trøblete innledning på årets sesong. Med bare 2 seiere på de første 10 kampene, har plassert dem på en 11. plass. Det er derfor ingen tvil om at det er et sultent Oslo lag som møter oss.

Vi møtte Oppsal tre ganger forrige sesong, hvor alle tre kampene endte med Storhamar seier. Fjorårets hjemmekamp endte med kalassifre, da vi vant hele 40-28. Oppsal som kom på 9. plass i forrige sesong, kommer nå til Hamar med revansje i øynene.

Når Oppsal kommer på besøk får vi også besøk av ei gammel kjenning i Hamar jenta og tidligere Storhamar spiller i Elise sin tvillingsøster, Emma Skinnehaugen. Det vil nok også være en spesiell kamp for vår egen Sara Rønningen som spilte i Oppsal drakt forrige sesong, og som da møter tidligere lagvenninner på motsatt banehalvdel. Det samme gjelder også Guro Nestaker som også har fortid i Oppsal.