Den 37-årige håndballstjernen Ann Grete Nørgaard er klar for Storhamar og vil bli spilleklar til kampen mot Fredrikstad den 13. januar.

«Vi trengte en forsterkning på venstre kant. Ikke lett i disse dager da håndballsesongen verden over er halvspilt. Jeg følger jo litt med og visste at Ann Grete var på vei vekk fra Romania og hjem til Danmark, så da tok jeg en sjans og hun ville gjerne komme til Storhamar med det opplegget vi har foran oss her.» sier Kenneth. «I november spilte Válcea mot Baia Mare og jeg satt og studerte vår kommende motstander i European League, og da fikk jeg med meg at Nørgaard leverte 12 scoringer. Hun scoret også faktisk 50 mål i fjorårets Champions League.»

Les sak på TV2 Sporten her
Les sak på Hamar Arbeiderblad her

Ann Grete Nørgaard har spilt på øverste nivå i Viborg i Danmark i flere år, før hun siste sesong satset på SCM Rámnicu Válcea i Romania, som dessverre ikke ble helt slik hun hadde håpet.

Ann Gretes kommentar til å komme til Storhamar er «Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for Storhamar, jeg synes det er et vældig godt og meget spændende hold som spiller noget godt og hurtigt håndbold som jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af😁 det bliver fedt at spille nogle hårde og spændende E-cup kampe og forhåbentlig avancere til de rigtig sjove kampe og spille med om metal i både Norge og Europa 💪🏻«.

Hun har en imponerende merittliste og oser av erfaring på toppnivå. Her er noen highlights:

139 landskamper for Danmark
549 mål for Danmark
OL 2012 London
Bronse i VM 2013
EHF Champions League vinner 2006
EHF Champions League finalist 2001
Spilt CL i 2019/2020 og 2020/2021 sesongene
EHF Cup vinner 2004 og 2013
All-Star venstrekant i Danmark 2008, 2011, 2013, 2015 og 2017

Foto: gettyimages