Førstkommende lørdag, 9. januar reiser jentene til Romania for å spille årets første EHF kamp mot det rumenske laget Baia Mare. Begge lagene var direkte kvalifisert foran årets EHF European league. Storhamar på sin side slapp å spille 3. kvalifiseringsrunde da vår motstander Alba Fehervar måtte trekke seg. Dette sørget for at vi går direkte inn i årets gruppespill.

Det er ingen tvil om at det er to gode lag som møter hverandre førstkommende lørdag. Storhamar vant som kjent sin 11 strake ligaseier mot Oppsal på søndag, og topper for øyeblikket Rema 1000 ligaen med full pott etter 11 kamper. Vår motstander Baia Mare har også startet årets hjemlige liga i Romania særdeles bra, hvor dem nå står med 5 strake seiere. Etter 6 kamper spilt ligger Baia Mare på 2. plass med 5 seiere og 1 uavgjort.

Rumenerne kvalifiserte seg for årets European League gjennom å komme på 3. plass i fjorårets hjemlige serie etter en amputert sesong grunnet Covid-19.

CS Minaur Baia Mare hadde sin storhetstid så sent som fra 2013-2016. Fra 2013 sesongen til 2016 sesongen tok Baia Mare 1 gullmedalje og 3 sølvmedaljer i den rumenske toppdivisjonen. I 2014 Tok laget sitt hittil eneste ligagull.

Sist gang Baia Mare deltok i europa cupen var i 2015/2016 da laget kom seg helt til kvartfinalen for andre sesong på rad i EHF Champions League.

Lørdag 9. januar kl. 14.00 starter jentene våre årets European League, med en tøff bortekamp mot rumensk motstand. Kampen kan du se på Viaplay og ehftv.com.

Dette er laget: CS Minaur Baia Mare

1. Cristina Enache
12. Filippa Idéhn
16. Cristina Ciausescu
3. Jelena Lavko
4. Yaroslava Burlachenko
5. Linn Blohm
6. Petruta Andreea Argyelan
8. Angela Cioca
7. Helena Rysankova
9. Ana Maria Tanasie
11. Karoline Helena De Souza
13. Cristina Laslo
20. Larissa Fais Munhoz Araujo
21. Eva Kerekes
24. Jovana Kovacevic
25. Mikaela Mässing
27. Asuka Fujita
30. Sonia Mariana Seraficeanu
55. Oana Doina Bors
70. Andreea Cristina Popa
98. Andreea Tecar
99. Anca Georgiana Polocoser