Godt nyttår alle sammen! Da er vi godt i gang med den morsomme delen av sesongen. Først ut var Oppsal, som vi er veldig fornøyd med å slå. De ga oss en tøff kamp, og som alltid møtte vi ett Oppsal som aldri gir seg.  Det var godt gjennomført av jentene, i en kamp med litt småskader på nøkkelspillere.

Om 16 timer er det avkast mot Baia Mare. Hva venter oss der da? Baia Mare har uttalt at de vil til Final 4. EHF sin egen power-ranking sier også at Baia Mare er ranket #1 i denne turneringen, så det sier seg selv at dette blir tøft. Jeg kan love dere at jentene er godt forberedt. Vi vet hva vi møter, så nå er det bare å gå ut og se om det holder. Kenneth og jeg har veldig trua. Håper dere som ser på også har det! Jentene kommer til å gi alt de har.

Må forøvrig nevne at Astrakhan er rangert som nummer #2 i turneringen av EHF, så vi har ikke fått den enkleste puljen. Men dette blir vi bedre av. 🙂

Jeg skal holde dere oppdatert gjennom vinteren, men jeg kan ikke love at jeg skriver før og etter hver eneste kamp, siden det er så tett mellom kampene nå.

Vi gleder oss.
Høres og ses plutselig.
Espen