Allerede på onsdag er det klart for ny kamp når jentene reiser til Fredrikstad for å jakte vår 12. strake seier i Rema 1000 ligaen. Etter en vanskelig bortekamp mot rumenske Baia Mare på lørdag, er vi allerede nå klare for å revansjere tapet på lørdag når Fredrikstad Ballklubb venter på motsatt banehalvdel.

Etter halvspilt sesong i Rema 1000 ligaen har det gått knirkefritt for Storhamar som ligger a poeng med Kristiansand Vipers på toppen av tabellen med 11 seiere på 11 mulige. Fredrikstad på sin side har plassert seg midt på tabellen på en 7. plass etter 4 seiere på de første 10 kampene. Fredrikstad kommer sist fra en 24-28 seier borte mot Rælingen.

Fredrikstad var laget som vi åpnet årets sesong mot, da vi vant med en knepen seier 26-24 hjemme i Boligpartner Arena. Fredrikstad er med det klare får å prøve å revansjere seg mot oss, når vi møter dem på deres lekegrind. Fredrikstad er et lag som vi møtte 2 ganger også forrige sesong. Begge kampene endte med seier til oss, hvor det tilsvarende oppgjøret i Fredrikstad forrige sesong endte med en 25-32 seier i vår favør. Så da gjenstår det å se om vi klarer å kopiere fjoråret, og sikre vår 12 strake seier i Rema 1000 ligaen.

Morgendagens kamp mot Fredrikstad får vi endelig muligheten til å se vår nye danske kantspiller Ann Grete Nørgaard, som endelig er kampklar og kan få si debut i den gule og blå Storhamar trøya. Kampen i morgen får vi også ett gjensyn med en kjent mann på Hamar, nemlig vår tidligere assistenttrener gjennom flere sesonger, og nåværende hovedtrener på Fredrikstad Eirik Haugdal. Storhamar jentene er klare for ny kamp allerede i morgen, med intensjon om å reise hjem igjen fra Plankebyen med en ny to poenger og vår 12. strake seier i bagasjen.