Tonje Haug Lerstad (24) er inne i sin siste sesong på Hamar, etter dette går turen videre.

Trønderjenta kom til Storhamar i forkant av 2019/20 sesongen fra Molde, og har allerede lagt flere år bak seg i norsk topphåndball i både Byåsen og Molde før hun kom til Hamar. Lerstad som nå er inne i sin andre sesong i klubben, synes det er vemodig at det snart tar slutt.

– Jeg har trivdes veldig godt, og hatt det veldig fint her, både i klubben og på Hamar, det er det ingen tvil om, Sier Lerstad om oppholdet på Hamar.

Den blide 24 åringen har vært en viktig bidragsyter i Storhamar i de to sesongene hun har vært her, og fått mye erfaring gjennom spill i både Rema 1000 ligaen, NM og europacup spill i den tiden hun har vært på Hamar.

Dessverre har hun ikke fått så mye spilletid i Storhamar som hun har håpet på, som innrømmer at ambisjonene er store.

– Jeg har store ambisjoner og har lyst til å spille mer. Jeg har ikke fått så mye spilletid som jeg vil eller trenger, forteller Tonje Lerstad som er spent på hvor neste kapitell starter.

Tonje Lerstad er en gledesspreder som alltid har et godt smil om munnen. Hun har bidratt med enormt mye energi og et godt humør som smitter over på alle andre, noe vi også ser på banen.

Tonje skal fortsette å gi alt for klubben i det som gjenstår av årets sesong, og sier hun ønsker å avslutte tiden i Storhamar med stil.

– Motivasjonen min er stor for å fortsette å prestere på banen for Storhamar, og det hadde vært veldig artig å vært med på ett gull her, avslutter den blide 24 åringen med et godt humør.

Det er fortsatt usikkert hvor karrieren fortsetter for den unge keeperen, men vi gleder oss til å følge med henne videre.