Det er med den største glede at vi kan annonsere at vår kaptein og forsvarsmaskin Moa Amanada Fredriksson har signert for ytterligere 2 år i Storhamars trøye nr. 21.

29-åringen fra Gøteborg har for lengst funnet seg til rette i på Hamar og i Storhamar. Daglig leder Kamilla Sundmoen er veldig glad for at Moa er med videre.

«Hun er den store forsvarssjefen og har vist seg å være en viktig brikke i vårt lag. Enorm glede og masse energi samtidig som hun gir absolutt alt på banen gjør at hun er en publikumsfavoritt. Hennes vesen og samlende egenskaper er en viktig faktor for miljøet i laget. Du må bare bli glad i Moa!»

Moa Fredriksson er selv veldig glad for å bli enig med klubben om å være en del av stallen de kommende sesonger. I løpet av kontraktstiden vil hun passere 10 sesonger i gul og blå trøye.

«Jag är väldigt glad for att ha skrivit två nya år med klubben i mitt hjärta! Jag tror at detta laget kan få till något riktigt stort och jag tror på den planen till Kenneth! Det skal bli riktigt kul at fortsätta vara med på den resan ovh jag glädjer mig enormt att fortsätta vara en del av detta fantastiska laget och klubben!»

Les hva Hamar Arbeiderblad skriver om Moa og klubben hun elsker her.