Elise Skinnehaugen (24) har gått gradene i Storhamar. Etter denne sesongen forlater hun Storhamar til fordel for Molde.

Hamar-jenta Elise Skinnehaugen har aldri hatt på seg andre trøyer enn de gule og blå Storhamar trøyene, og godt gradene fra hun var liten jente til og nå blitt en meget erfaren elite spiller for Storhamar. Etter mange sesonger på elite laget til Storhamar, føler hun at tiden er inne for å ta nye steg i karrieren. Fra og med neste sesong går turen videre til Romsdal og vår eliteserie rival i Molde Håndballklubb Elite. Elise har signert en treårskontrakt med moldenserne.

Elise har følgende å si om overgangen:

– Jeg har alltid vært i Storhamar og gått gradene her hjemme. Nå trenger jeg et skifte for å utvikle meg enda mer som spiller. Moldes planer og ambisjoner er veldig spennende, noe jeg vil være med på. Men før det er jeg motivert til å fullføre sesongen her i Storhamar.

Det er alltid vemodig å se lokale spillere som Elise forlate klubben, men vi ønsker henne masse lykke til i Molde, og gleder oss til å følge henne videre. Før den tid skal hun spille ferdig sesongen i Storhamar, og hva hadde vel ikke vært mer riktig enn å avslutte tiden på Hamar for denne gang med et seriegull i bagasjen.