Anniken Obaidli har skrevet toårskontrakt med Storhamar Håndball Elite. Hun kommer fra seriekollega Molde, og ble kåret til årets publikumsfavoritt i Rema 1000-ligaen forrige sesong.

Storhamar får inn nok en toppspiller i troppen. Obaidli har vært på landslaget i flere år allerede. Skader har derimot satt en stopper for det store gjennombruddet der. Men forrige sesong var hun tilbake på toppnivå, noe som endte med tittelen publikumsfavoritt. Hun satte også inn 82 scoringer, hadde 55 assists og fikk prisen som banens beste fire ganger. Inneværende sesong har også startet bra. Playmakeren har et snitt på 5,6 mål per kamp. Landslagsambisjonene er også tilbake for fullt.

– Jeg skal inn på landslaget igjen. Å komme til Storhamar, der det er stor kamp om plassene, kommer til å bidra positivt for min utvikling, sier Anniken Obaidli.

Hun har snart 15 sesonger bak seg i Molde HK. Nå er 25-åringen klar for en ny tilværelse.

– Etter mange gode år i Molde trengte jeg nye utfordringer. Nå vet jeg at jeg kommer til en bra klubb med ambisjoner, og som spiller på høyt nivå i Europa. I tillegg er det et spennende lag med veldig mange gode spillere. Tempoet i spillet deres passer meg veldig bra. Det betyr også at mye at det er god kvalitet på støtteapparatet og at det er stort fokus på den fysiske treningen, sier playmakeren.

Etter at det ble klart at Tonje Enkerud reiser til Danmark neste sesong, er Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen meget fornøyd med at han har klart å skaffe en god erstatter i Anniken Obaidli.

– Jeg strålende fornøyd med å få Anniken inn i laget. Hun vil tilføre oss mye, både med klokskap og gjennombruddskraft. Anniken har alle forutsetninger for å levere på et meget høyt internasjonalt nivå, sier han.

For ytterligere kommentarer:

Anniken Obaidli, tlf: 98430969

Kenneth Gabrielsen, tlf: 92839786

Les TV2 sin sak her

Les HA sin sak her