Det er med stor glede å annonsere at kantspilleren Kristin Venn tar to nye år i Storhamar. 26 åringen fra Trøndelag er inne i sin tredje sesong i klubben, og hun ser frem til å ikle seg den gule og blå trøya i to nye år.

– Jeg er veldig fornøyd med en forlengelse og gleder meg til neste sesong. Synes det er mye spennende på gang og trives veldig godt på Hamar, med alle i og rundt klubben, sier Venn.

Kristin Venn er nå gravid, men til høsten vil hun være tilbake for fullt på håndballbanen. Trener Kenneth Gabrielsen er strålende fornøyd med å ha med trønderen videre.

– Selvfølgelig meget fornøyd med at Kristin har valgt å forlenge med oss i 2 nye år er helt topp. Kristin har x-faktor så det holder og det trenger alle lag som har høye ambisjoner. Med termin i august så håper jeg at vi får se Kristin i spill engang utpå senhøsten, sier Kenneth Gabrielsen.

Vi gleder oss til å se Kristin tilbake på håndballbanen og ønsker henne lykke til med familieforøkelsen før den tid. Vi gleder oss over å se lynvingen i Storhamar trøya også de neste to sesongene.