Ane Høgseth (20) har skrevet kontrakt med Storhamar Håndball Elite.

20-åringen fra Oslo kommer fra eliteserierival Aker etter denne sesongen og Storhamar har i første omgang sikret seg hennes signatur for de to neste sesongene.

– Det blir en ny og morsom utfordring for meg, og jeg håper å ta nye steg. Jeg har lyst til å satse, og da er Storhamar perfekt for meg nå, sier Ane Høgseth.

Strekspilleren har imponert i eliteserien etter at Aker rykket opp igjen for to år siden. Hun har vært i klubben i tre sesonger. Hun har tidligere spilt for Ammerud, Kjelsås og Nit/Hak. Nå venter en ny tilværelse i Hamar.

– Jeg gleder meg masse. Det blir en annerledes hverdag i en litt mindre by, men med stor idrettsinteresse. Det tror jeg blir veldig bra for meg. Jeg har vært fornøyd med Aker, men å komme til Storhamar blir et nivå opp for meg. Det er en klubb som satser, og det vil jeg være med på. Det virker som en veldig seriøs spillergruppe og jeg har inntrykk av at Kenneth er en veldig god trener, sier Høgseth.

Storhamars nye stjerne på strek ble tatt ut på All Star Team som mesterskapets beste strekspiller da Norge LK00 tok EM-bronse i Ungarn i juli 2019.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen mener den nye signeringen er skup.

– Vi er meget fornøyde med at Ane kommer til oss neste sesong. Vi har fått et av de største linjetalentene i Norge på lang tid. Hun har alle forutsetninger til å bli en toveisspiller av meget høy kvalitet. Det Ane til tider har prestert i Aker er meget bra. Dette er en ung spiller som virkelig vet hva hun vil. Hun har høye ambisjoner og har de rette verdiene som gjør at hun kan nå veldig langt, sier treneren.

For ytterligere kommentarer:

Ane Cecilie Høgseth, tlf: 45845825

Kenneth Gabrielsen, tlf: 92839786