Betina Riegelhuth har i dag signert ny ett-års kontrakt med Storhamar Håndball Elite. Etter kneskade i mai 2019 og påfølgende svangerskap, begge med lykkelig utfall, er hun nå klar for mer spill i den gule og blå trøya med nr. 22 på ryggen.

Trener Kenneth Gabrielsen sier at dette var den siste brikken som falt på plass for Storhamar. Nå er laget komplett og vi får en erfaren spiller som har en stor stjerne i håndball-Norge. Jeg gleder meg veldig over at vi ble enige med Betina og ser frem til å se hennes kvaliteter på banen igjen.

Betina er også strålende fornøyd med ny kontrakt og kommenterer «Jeg kjente at jeg ikke var ferdig med håndballen og hadde veldig lyst til å være med på det som skjer i Storhamar den kommende tiden. Utviklingen har vært enorm i laget og klubben i den tiden jeg har sittet på sidelinja, men jeg er klar for å bidra på banen igjen.»

Selv om hun har blitt mamma så har lysten på å spille håndball igjen alltid vært der. «Jeg har fått med meg familien på laget og har lagt en god plan for å kunne yte maksimalt både som mamma og på håndballbanen.»

Vi i Storhamar ønsker Betina hjertelig velkommen tilbake på banen til høsten og gratulerer både oss selv og henne med kontrakt.