Storhamar Håndball Elite har inngått avtale om leveranse av profesjonelle sko til spill og trening. Mizuno har et bredt utvalg i sportssko og bekledning for aktive utøvere i flere idretter, alt tilgjengelig gjennom forhandlere og egen nettbutikk. Vi er stolte over å kunne være ambassadører for et slikt merke og vi kommer i godt selskap med blant andre Marit Bjørgen, Birgit Skarstein og ikke minst håndball-Norges egen Kari Brattset.

Mizuno er flinke til å dele kunnskap og på deres nettsider www.mizuno.no kan du finne flere artikler om idrettsstjerner og deres valg av riktige sko.

Les gjerne om riktig valg av håndballsko her: https://www.mizuno.no/hvordanvelgeriktig/hvordan-velge-riktig-handballsko.

Den nye avtalen mellom Mizuno og Storhamar gir våre jenter muligheten til å spille med de beste skoene på markedet, noe som er meget viktig for deres sikkerhet og skadeforebygging.

Kanskje nettopp din klubb ønsker en egen avtale med Mizuno, ja da er det mulig. Ta gjerne kontakt med oss i Storhamar Håndball Elite på info@storhamarelite.no så sørger vi for at dere kommer i kontakt med Mizuno.