Sesongkort 2021/2022

Nå kan endelig sikre deg din faste plass i Boligpartner Arena for neste sesong.

Vi håper at sommeren og tidlig høst vil bringe tilbake muligheten til å invitere alle som vil inn i hallen på stor underholdning. Laget for neste sesong er signert og klart og vi blir bedre og bedre år for år. «Dette laget er det beste vi noensinne har hatt» påstår Kamilla Sundmoen. Derfor blir det ekstra moro og litt spennende å vise hva vi er gode for.

Det skjer mye bra i håndballen selv om vi ikke har fått vise det frem for publikum, og neste sesong blir det hele 14 lag i REMA 1000 ligaen. Det betyr hele 13 hjemmekamper bare i serien, pluss NM Cup-kamper og European League. I 2022 regner vi vel også med at et sluttspill kan gå som normal og vi har selvfølgelig som mål å knive om det edleste metallet.

Da håper vi at du har lyst til å komme på alle våre kamper i Boligpartner Arena. Et sesongkort vil både gi deg en god pris pr. kamp og din faste favorittplass på alle kampene.

Hvis det skulle blir restriksjoner på antall eller andre smitteverns-begrensninger, vil de som har sesongkort få 1. prioritet mhp. adgang til kamper.

Se hvordan du kjøper sesongkort i appen her

Kjøp sesongkort på vårt nett-billett-kontor her

Kjøp sesongkort i appen eller kontakt oss hvis du f.eks. ikke har Vipps enda. Vi hjelper deg gjerne så du får ordnet ditt sesongkort 2021/2022.