Storhamar Håndball Elite inviterer jenter fra Innlandet i aldersgruppen 13-18 år (f. 2003 – 2008) til å søke om plass på vår Eliteskole 2021.

Boligpartner Arena mandag 2. – torsdag 5. august 2021

Vi har et mål om å knytte tettere relasjon til klubbene i vår region og ikke minst by mer på oss selv til alle klubber med unge håndballspillere i Innlandet. Her blir også deltagere kjent på tvers av klubbene i Innlandet.

Vi gir jentespillere i aldersgruppen 13 – 18 år muligheten til å være med på vår Eliteskole i samarbeid med REMA 1000. Gruppene vil bli delt inn etter alder og trening/opplegg foregår 09:00 – 15:00 disse 4 dagene.

Eneste kravet vi stiller er at de jentene som søker er treningsvillige og har et ønske om å komme til elitenivået i internasjonal håndball.

Innholder 2 økter hver dag med fokus på individuell trening/oppfølging – Fysisk trening på treningssenter – Foredrag og instruksjoner om kosthold – Hva må til for å bli best mulig? – Foredrag om mental trening – Mat/frukt mellom alle økter.

Sportslig ansvarlig er hovedtrener i Storhamar Håndball Elite, Kenneth Gabrielsen. Hele opplegget gjennomføres av han med trenerteam, samt alle elitespillerne i Storhamar.

Alle deltagere får t-skjorte, flaske og ball i riktig størrelse. De får også eget adgangskort til 10 elitekamper i sesongen 2021/2022.

Pris pr. deltager kr. 1.500,- for hele uken *.

(* Full refusjon dersom Covid-19 situasjonen tilsier at vi ikke kan gjennomføre.)

Din registrering for plass på Eliteskolen 2021 gjør du her:
https://www.storhamarelite.no/eliteskole

NB! Det er 60 plasser fordelt på alderstrinn så vær rask. Betalingsinformasjon sendes ut når påmeldingsfristen er passert.