Selv om det er sommer og ferietid jobbes det hardt for å være godt forberedt til neste sesong. Et av høydepunktene blir selvfølgelig spill i Europa, og nå er det klart at vi kommer inn i tredje runde i kvalifiseringen til European League. Dette er siste runde før gruppespillet. De andre norske lagene (Sola, Tertnes og Molde) går inn i andre kvalifiseringsrunde. Vår første kamp blir 13/14 november. Om vi tar oss videre til gruppespillet starter det i begynnelsen av januar.

Trekningen for runde 2 og 3 vil foregå 20.07 kl 11.00. Denne livestreames på Youtube og Facebook for de som ønsker å følge med. Kenneth er optimistisk med tanke på å kvalifisere til gruppespillet. «Holder vi oss unna Paris-92 så ser det overkommelig ut i kvalik. Paris har et knallag neste sesong.»

Vi gleder oss veldig, og ser med spenning frem mot et nytt eventyr i Europa.