Endelig er det klart for seriespill igjen. Det er kun en eneste liten dag før det braker løs i sesongens første kamp; Larvik borte. Det er dette vi har jobbet og slitt for i hele sommer. Dette vi har sett frem til, og som har motivert gjennom beintøffe treningsperioder. Fjorårssesongen ble amputert og spesiell, men nå ser vi frem til en mer normal situasjon. Endelig er det lov med publikum igjen også. Det er vanskelig å beskrive hvor mye det kribler i både armer, bein og mager før åpningen mot Larvik i morgen.

Vi har fått inn en del spennende spillere før denne sesongen, og har beholdt mange fra i fjor. Vi har en fin miks av unge og mer rutinerte spillere i laget, og det er virkelig en spennende og sulten gjeng som skal forsvare de gule og blå fargene i år.

Det har vært en tøff og god oppkjøringsperiode. Jentene har trent godt, terpet på systemer og jobbet hardt for å finne rytme og flyt i spillet. Gjennom treningskamper og turneringer med motstandere på et høyt nivå har det sakte, men sikkert begynt å se veldig bra ut. Det har vært forbedring hele veien, de gode periodene har blitt lengre og toppnivået er hevet mange hakk.

Både jentene og trenerne gleder seg til å komme i gang og spille om poeng igjen. Kenneth uttaler at det har vært en fin stigning i oppkjøringen. Han sier videre at seriestart alltid er litt ekstra spennende, men at det er viktig at spenningsnivået er justert til et normalt nivå inn mot kampen. Larvik har hatt noen fine resultater i oppkjøringen så vi forventer oss en motstander som har stor tro på egne ferdigheter.