Storhamar-fansen kan glede seg til å følge topphåndball fra tribuneplass igjen. Klubben har nemlig fått klarsignal til å ha 800 tilskuere mot Tertnes mandag.

På grunn av langvarige korona-restriksjoner er det lenge siden det har vært mange tilskuere i Boligpartner Arena.

Men i sesongens første seriekamp på hjemmebane har daglig leder Kamilla Sundmoen og Storhamar fått klarsignal for å slippe inn inntil 800 tilskuere.

Vi ble selvsagt veldig glade da vi mottok den beskjeden, sier Sundmoen.

Forrige sesong var det tynt på tribunen på Storhamar, men nå får håndballpublikum på Hamar mulighet til å følge Storhamar-kvinnene på nært hold.

– Hvordan vi løser det med plassering, avhenger av hvor mange som kjøper billett. Enten blir det én kohort med 500 tilskuere, eller så blir det to kohorter som ikke krysser hverandre, sier Sundmoen, som understreker Storhamar følger smittevernstiltakene nøye.

– Folk trenger ikke å være redde for å gå på kamp, for vi har gode smittevernregler. Man må følge avstandsregelen, vi har håndsprit, og har laget markeringer for hvor man kan oppholde seg. Billetter selges i appen vår, og infoen der brukes ved eventuell smittesporing. Nytt av året er at man kan ha alle billetter for en gruppe på samme app. Det gjør det enklere for familier for eksempel, forklarer Storhamars daglige leder.

Hun vet det betyr mye for spillerne at publikum endelig er tilbake og lager stemning i hallen.

– Det er utrolig gledelig for jentene. Det hjelper mye å ha stemningen tilbake. I fjor var det så å si helt tomt på tribunen. Spillerne kunne høre seg selv snakke i forsvar. Nå får vi endelig tilbake trøkket det er å spille på hjemmebane. Det koser spillerne seg med, sier Kamilla Sundmoen.

Storhamar – Tertnes, mandag kl. 19.15!

Billetter i appen.

Vi sees!