Videre i cupen. – Storhamar

Videre i cupen.

Etter en fin forestilling og to solide poeng mot Tertnes i går, ble det litt «dagen derpå» over det hele når vi i dag tok turen til de dype skoger og Terningen Arena for å møte Elverum i cupens 3.runde.

Elverum stilte til kamp med topp innsats, stor glede, tålmodighet og en enorm entusiasme. Godt hjulpet av et ivrig hjemmepublikum gikk de respektløst til verks. Storhamar virket ikke klare til kamp, og slet voldsomt i den første omgangen. Intensiteten i forsvarsspillet var for lav, taklingene satt ikke, og Sofie kom ikke inn i flyt bak i målet. Uten guts og glød bakover ble det heller ikke noe spesielt fart i angrepsspillet. Timingen var for dårlig og når vi kom til skudd sto Elverums sisteskanse litt for ofte i veien.

Elverum på sin side spilte tålmodig i angrep, og var lojale til sitt spill. De holdt på ledelsen stort sett hele omgangen og gikk til pause med ledelse 16-15.

Storhamar kom ut til andre omgang med litt mer vilje i blikkene og satte en høyere standard på sitt spill begge veier. Moa styrer opp forsvaret og Elverum får slite mer for målene. Stine Lidèn kom inn i målet og fikk også opp noen redninger. Et mer tett og kontrollert forsvar ga også mer rom for kontringer og ankomstspill. Susanne og Emilie løper inn flere mål og Anniken kjører opp tempoet i angrepsspillet. Gjennom å skru opp tempoet noen hakk siger vi sakte, men sikkert ifra.

Elverum blir tydelig slitne utover i omgangen og vi sikrer oss en tross alt trygg seier med 34-21. Vi slipper inn kun fem mål i andre omgang, får rullert godt på laget og kommer oss trygt videre i cupen. Gledelig er det også at Betina ser bedre og bedre ut for hver kamp. Skuddene sitter godt ved flere anledninger og hun finner streken med flere fine innspill.