Visste du alt dette om Storhamar-appen? – Storhamar

Visste du alt dette om Storhamar-appen?

Her er en kjapp guide til hva du finner i Storhamar-appen. Alt skal være skreddersydd til nettopp deg når det gjelder nyheter, billetter, loddsalg og masse annet.

– Vi er stolt av å være en av de første klubbene som begynte med appen. Den er utviklet av Hamar-bedriften Alpha Entrance.  Vi i Storhamar Håndball Elite var med på utviklingen og var blant de den første klubben som begynte å bruke appen. Dette er et veldig bra og nyttig produkt for oss. Etter hvert er appen blitt solgt inn til mange av klubbene i Norge, og nå bruker nesten alle håndballklubbene i Rema1000-ligaen, sier Vegard Strøm i Storhamar Håndball Elite.

– Vi er opptatt av å kommunisere bedre med publikum, og tilpasse oss det de ønsker seg. Alt de trenger å vite skal ligge der.  Har man ikke penger i lomma, er appen kobla opp mot Vipps, så alt kan betales der, sier Strøm.

– Med appen kan du kjøpe både sesongkort og billett til kampene våre. Skal du ikke bruke billetten, eller du kjøper for noen andre, kan du bare sende den til noen andre via appen. Billetten er et verdipapir. Det samme gjelder hvis du har sesongkort og hvis du av en eller annen grunn ikke skal på kamp. Da kan du gå inn på appen og sende billetten din til noen andre, sier Vegard Strøm.

LETTVINT: Loddene får du av loddselger, og inne i appen kan du betale.

Kampprogram: Rett i forkant av hver kamp legger vi inn navn og bilde på begge lags spillere, samt noen ord fra vår trener på hva han spesielt vil fokusere på ved denne kampen.

Stemme på beste spiller:  På hver kamp kan du være med på å kåre beste Storhamar-spiller. Da klikker du på «beste spiller» og gir stemme til den du mener er best. Også de som ser kampen på TV, eller hører den på radio kan stemme. Og mot slutten av kampen leser vi av resultatet og kårer Storhamars beste spiller

Kjøpe lodd: Hvis du skal kjøpe lodd i kamplotteriet som selges på vei inn i hallen, trykker du der det står «kjøp lodd» når du skal betale og viser frem mobilen, så får du lodd av loddselgeren.

Brukes til sporing: I disse koronatider, kan appen brukes til smittesporing, siden den gir info om hvilket sete de ulike publikummerne har sittet på.

Handle supporterutstyr: Ønsker du for eksempel å kjøpe en drakt, går du inn i «butikk», finner riktig størrelse og bestiller. Du kan også velge draktnummer.

Under «Nyheter» kan du lese siste nytt om spillere og laget.

Under «Spillere» kan du gå inn og lese fakta om alle Storhamar-spillerne.

P.S: Da mange av mobiltelefonene kontinuerlig søker etter wifi-tilkobling, har vi sett at appen blir raskere om du skrur av wifi når du er i hallen 😊

NYHETER: Følg med på nyheter om Storhamar Håndball Elite i appen.