Søndag ble Guro Nestaker tatt ut på A-landslaget. Mandag fikk også Anniken Obaidli telefon fra landslagstrener Thorir Hergeirsson.

På grunn av forfall ble Obaidli som egentlig skulle på samling med rekruttlandslaget denne uken flyttet opp på A-landslaget.

– Kjekt det, sier Obaidli, etter å ha fått beskjed av Hergeirsson.

Hun slutter seg til samlingen i Oslo torsdag og blir med på landskampen i Slovenia søndag.

– Det er selvsagt artig. Jeg hadde ikke sett for meg det. Jeg hadde forberedt med på å dra til Polen med rekruttlandslaget, sier Obaidli.

Hun var på A-landslaget for første gang som 19-åring i 2015. I 2016 røk den tidligere Molde-spilleren korsbåndet i venstre kne.

Hun jobbet seg tilbake på håndballbanen og spilte for Molde, så var uhellet ute igjen. i 2017 røk korsbåndet i venstrekneet nok en gang, og Obaidli måtte ut i et nytt langt skadeavbrekk.

Storhamar-spiller Sara Rønningen deler leilighet med Obaidli, og nå lover hun lagvenninnen god oppvarting.

– Nå skal hun bli stelt godt med. Det er Anniken som er stjerna i heimen, sier Rønningen.

Jeg synes det er kjempeartig at Anniken kommer med. Hun har hatt mye vondt, men når hun er helt 100 prosent, så er hun god nok. Anniken har hatt en stigende formkurve og har prestert kjempebra, sier Rønningen.

Obaidli har imponert for Storhamar i høst. Etter seriekampen mot Tertnes tidligere i september, twitret NRKs håndballekspert Geir Oustorp at Obaidli spiller VM for Norge i desember.

Noen daget senere utdypet Oustorp hva han mente til vår hjemmeside:

– Farten til Anniken er en x-faktor. Og hun er en målscorer. Det er bare å se på Henny Reistad der. Ikke for å sammenligne de to. Men på fart kan de sammenlignes. Det er fart som kjennetegner de som slår igjennom nå. De to har en greie som ingen andre har. Da jeg så et par av Annikens scoringer mot Tertnes forrige uke, tenkte jeg «oj, her gikk det fort», sier Geir Oustorp.