Emilie Hovden og Ane Cecilie Høgseth scoret til sammen åtte mål da Norges rekruttlandslag banket Polen 39-20.

– Vi knuste dem egentlig. Det var overkjøring fra start. Det polske laget trener på samme anlegg som oss, så vi så dem på noen treninger. De kjørte mye fart, men de holdt ikke hele kampen mot oss, sier Emilie Hovden.

Hun og Tina Abdulla delte på spilletiden på høyrekanten og spilte halve kampen hver. Abdulla scoret fire.

Jeg føler jeg presterte da jeg var på banen, sier Hovden.

De norske jentene kom til Polen tirsdag og har hatt noen økter sammen. Det er fysisk trening på morgen, og håndballøkt på kveldstid.

– Det er en del spillere som ikke har spilt sammen før. Vi spiller de samme systemene som A-landslaget, og det har vært mye fokus på å ha rette innganger i spillet. Det er litt vanskelig siden vi ikke kjenner hver andre så godt, så vi har brukt mye tid på det så langt, forteller Hovden.

– Vi spiller med høyt tempo, har godt målvaktsspill og spiller veldig bra i forsvar. I tillegg er vi effektive i kontra, sier trener Michael O`Sullivan til handball.no.

Også Sofie Ege Grønlund er med til Polen, men kom ikke på banen i fredagens kamp.

O`Sullivan gleder seg allerede til søndagens match, og kanskje får Ege Grønlund spilletid da.

– Spillemessig er fokuset vårt på å drille alle spillets faser, samtidig som vi trener mye på spillsystemene som A-laget kjører. Dette fungerte godt i dag, og er noe vi vil fortsette å jobbe med til neste kamp, sier O`Sullivan.

Kampfakta:
Polen – Norge: 20-39 (10-23)

Norges lag: Catharina Fiskerstrand Borch, Marie Skurtveit Davidsen, Kristina Sirum Novak (3), Mina Hesselberg (1), Christine Karlsen Alver (1), Rikke Larsen Øyerhamn (2), Emilie Hovden (5), Karoline Lund, Marie Kristine Rokkones Hansen (2), Tina Abdulla (4), Ane Cecilie Høgseth (3), Mari Finstad Bergum (5), Thale Rushfeldt Deila (5), Kaja Horst Haugseng, Emma Holtet (7), Marielle Daae Nordvang (1). 
Toppscorer Polen: Emilia Galinska, Gabriela Haric, Natalia Janas og Mariola Wiertelak med 3 mål.
Utvisninger: Polen: 2×2 minutter, Norge: 2×2 minutter

Kampfakta er hentet fra handball.no