Storhamar-duoen Emilie Hovden og Ane Cecilie Høgseth scoret to mål hver da rekruttlandslaget gikk på knepent 24-25 tap mot Polen søndag.

Det ble norsk storseier fredag, men søndag slo Polen kraftig tilbake og vant 25-24. Emilie Hovden og

– Det sier egentlig to ting: Hvor bra vi spilte på fredag, og hvor bra Polen spilte i dag, sier trener Michael O’Sullivan til handball.no.

Storhamar-keeper Sofie Ege Grønlund var i troppen, men var ikke på banen.

– På returløp var vi faktisk bedre søndag enn fredag (henholdsvis to og sju kontringsmål baklengs), men vi var desto dårligere i etablert forsvar. Fremover lugget det også mer enn på fredag, vi fikk ikke flyten vi hadde da. Men all ære til Polen. De var på oss og sloss med oss hele veien. Så med noen prosenter opp hos dem, og noen ned hos oss, så kan sluttresultatet bli sånn som dette, sier trener O’Sullivan til handball.no


Polen – Norge 25-24 (11-13)
Norges lag: Catharina Fiskerstrand Borch, Marie Skurtveit Davidsen, Live Rushfeldt Deila (3), Kristina Sirum Novak (4), Mina Hesselberg, Christine Karlsen Alver (1), Rikke Larsen Øyerhamn (3), Emilie Hovden (2), Karoline Lund (3), Marie Kristine Rokkones Hansen (1), Tina Abdulla (3), Sofie Ege Grønlund, Ane Cecilie Høgseth (2), Mari Finstad Bergum (1), Thale Rushfeldt Deila, Kaja Horst Haugseng, Emma Holtet (1), Marielle Daae Nordvang.
Toppscorer Polen: Emilia Galinska (8).
Utvisninger: Polen 4×2 minutter, Norge 6×2 minutter