Anniken Obaidli og Guro Nestaker har fått svar på PCR-testen. Begge testene var negative.

Storhamar-duoen måtte testes etter at flere personer tilknyttet den norske A-landslagstroppen på samling i forrige uke har fått påvist corona.

– Det er gode nyheter at begge våre nå har testet negativt både på hurtig- og PCR-test. Da har vi gjort det vi kan for å undersøke smitten fra samlingen i forrige uke, sier daglig leder i Storhamar Håndball Elite, Kamilla Sundmoen.

Nestaker og Obaidli tok en hurtigtest da de kom tilbake til Norge fra Slovenia tirsdag. Den var negativ. For å være på den sikre siden tok begge spillerne en PCR-test onsdag, og den har de nå fått svar på.

Vipers ble rammet av coronasmitte og stilte med bare ni spillere da de slo Flint i Rema 1000-ligaen onsdag.

Storhamar møter Fana borte lørdag.