Elise tilbake: – Blir uvant å være i bortegarderoben – Storhamar

Elise tilbake: – Blir uvant å være i bortegarderoben

Anniken Obaidli (26) forlot barndsomsklubben Molde og dro til Storhamar før årets sesong. Elise Skinnehaugen (25) gikk motsatt vei etter å ha tilbrakt hele håndballivet i Storhamar.

Onsdag er Elise tilbake på sin gamle hjemmebane.

– Det blir litt uvant å være i bortegarderoben og å løpe inn som motstander i Boligpartner. Men jeg tror det blir gøy å møte gamle lagvenninner. Jeg håper publikum tar meg godt imot. Jeg prøver ikke å tenke så mye på kampen, for da tror jeg at jeg vil grue meg. Jeg har sett noen av kampene til Storhamar, og det er et veldig bra lag som vil være med og kjempe i toppen, sier Elise Skinnehaugen.

25-åringen stortrives i Molde, både på og utenfor banen.

– Jeg trives veldig bra. Det er en bra treningshverdag med hyggelige lagvenninner og en bra trener. Jeg bor i en leilighet 7 minutter unna hallen, sier Elise.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen sier han helst skulle hatt Skinnehaugen i Storhamar.

– Elise er en uhyre smart håndballspiller, som vi gjerne skulle beholdt, men det gikk ikke denne gangen. Hun har gjort det bra i Molde. Hun er kvikk i tankesettet og har kvaliteter som kan straffe oss fort, sier Gabrielsen.

SEIER: Molde-spillerne Elise Skinnehaugen (t.v) og Julie Lygren var i Tyskland søndag og spilte 1. runde i Europa Leauge-kvaliken mot Thüringer. Det ble tremålsseier til Molde.

Elise Skinnehaugen har en treårskontrakt med Molde.

– Jeg savner de jeg hang mye med på Storhamar. Men de har fått mange nye spillere nå. Det var godt for meg med et miljøskifte etter å ha bodd på Hamar hele livet. Det jeg savner mest er å være med tantungen på ett år. Vi to var sammen nesten hver dag før jeg flyttet, sier Elise.

Hun hadde tenkt å fortsette studiet hun begynte på ved Høgskolen i Innlandet i Molde, men det gikk ikke an å bytte skole. Dermed er Skinnehaugen håndballspiller på heltid.

– Det var litt dumt. Men det er nå jeg kan være håndballspillere, så jeg får ta opp igjen studiene senere. Jeg føler jeg får mer overskudd av kun å drive med håndball og trives med det. Vi trener to ganger daglig, sier Elise.

Skinnehaugen er fornøyd med Moldes seriestart. Romsdalsklubben har kun ett tap, og det kom mot Vipers (27-38).

– Vi har tatt poeng mot de vi håpet på. Vi spilte dårlig mot Vipers. Det var en kamp vi riktignok ikke hadde forventet å ta poeng, men vi kunne spilt mye bedre. Jeg synes vi tar nye steg i hver kamp, og jeg håper vi fortsetter slik. Vi har mange nye spillere, så vi har litt igjen før samspillet er helt på topp. VI er bare fem bakspillere, så det blir mye spilletid. Det var også en av grunnene til at jeg hadde lyst til å flytte på meg, sier Elise Skinnehaugen.