– Tror det kan bli Majas beste sesong – Storhamar

– Tror det kan bli Majas beste sesong

– Maja var god i fjor. Men jeg mener hun har enda mer å gå på – og at dette kan bli hennes beste sesong, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen om Maja Jakobsen (31).

Jakobsen har hanglet litt de siste ukene med en lei forkjølelse som ikke slapp taket helt.

– Jeg synes formen har vært ok. Men jeg har hatt en forkjølelse halvannen måned. Jeg har en liten sønn som drar med seg alt som er av forkjølelse fra barnehagen. Men jeg har klart å være med på alle treninger. Jeg har ikke vært helt i super shape. Men føler meg ganske bra og kan kneppe opp formen ennå et par hakk, sier Maja Jakobsen, som har scoret 37 mål på de syv første kampene.

Kenneth Gabrielsen synes Jakobsen har vært flink til å ta tak når kamper har stått og vippet, som for eksempel mot Fana lørdag. Da var Jakobsen sentral siste halvdel av andreomgang.

– Maja har som sagt enda mer å gå på. Hun står opp som et uvær når kampene skal avgjøres. Det kan hun gjøre i større deler av kampene, og jeg tror vi vil se en forskjell allerede onsdag, sier Gabrielsen.

Jakobsen ser frem til onsdagens toppoppgjør mot Molde på hjemmebane. Det ligger an til at det blir mange tilskuere i Bolitgpartner Arena.

Det er toppkamp, og det blir sikkert en tøff kamp. Molde har gjort det bra i høst. De har mange gode spillere, sier Jakobsen, som liker at det er noen uker med tøff motstand nå.

– Jeg gleder meg veldig til det. Vi har jo to tøffe kvalifiseringskamper i europacupen snart, og kampene mot Vipers før det bli en test på hvordan vi ligger an. Jeg synes kampene er lagt opp bra for vår del. Det er progresjon, og det er veldig fint å ha to kamper mot Vipers før vi skal møte det rumenske laget, sier Jakobsen.

– Det er viktig for oss å ha god kvalitet på det vi gjør på trening, og passe på at vi får hentet oss inn igjen mellom kampene. Jeg har en god følelse fordi jeg synes vi viser stigende form og utvikler oss for hver kamp.