Kenneth: – Nå må vi jage det opp et par knepp til – Storhamar

Kenneth: – Nå må vi jage det opp et par knepp til

Da er vi klare for hjemmekamp igjen

Vi levere en god prestasjon i Bergen på lørdag og kommer hjem med 2 poeng og 7 plussmål. Veldig fornøyde med at vi viser enn sånn karater når det går litt imot. Totalen av kampen er vi veldig fornøyd med.

Nå er det Molde. De har fått en tilnærmet lik god sesongstart som oss. Står med et tap mot Vipers borte. Ellers har de gjort rent bord. Vi snakket en del om at vi måtte opp et par hakk før Fanakampen.

Nå må vi jage det opp et par knepp til. Molde har vist meget gode takter. Nå på søndag spiller de en ekstrem solid bortekamp i Tyskland mot Thüringer HC. De vinner på en meget overbevisende måte.

De har en gjeng klassespillere i laget blant annet to stk Obaidli, der Mona viste til tider ekstreme ferdigheter både som målscorer og tilrettelegger. I tillegg må vi virkelig stå opp i duellene mot Thale Deila. Der er det masse ferdigheter. Jeg er sikker på at vi skal være klare til å ta de nødvendige duellene. Vi skal vise et råsterkt kollektiv som gjør at vi sitter igjen med 2 poeng.

Vi forbereder oss på at vi må frem med en rå attityde og vise en råskap i alle spillets faser. Sammen med dere skal vi gjøre det slitsomt for Molde å være i BPA.

Vi håper på full hall og en knistrende kamp. Kampstart 20.30.

Mvh Kenneth