Moa og Sara om tribunetrøkket: – Som å ha en ekstra spiller – Storhamar

Moa og Sara om tribunetrøkket: – Som å ha en ekstra spiller

Storhamar-spillerne Moa Fredriksson og Sara Rønningen er overveldet av stemningen de 1213 tilskuerne lagde under onsdagens forrykende toppkamp mot Molde.

Ikke bare var det en kamp det luktet svidd av da Storhamar slo Molde 40-34 og er alene på tabelltoppen med åtte strake seire. På tribunen var det også full fres og topp stemning, noe spillerne setter utrolig stor pris på.

– Helt fantastisk med så mye folk. Det er som å ha en ekstra spiller. På grunn av alt rundt korona har det ikke vært så mange tilskuere siden europacupkampene for to år siden. Hele innrammingen av kampen var helt fantastisk. Før kampen snakket vi om at det er mange spillere som ikke har fått opplevd Boligpartner på sitt beste. Det er kult at de har fått kjenne på det nå. Publikum gir oss ekstra energi når kampene står og vipper. Og da vil vi gi noe tilbake. Det er ekstremt viktig de kommer og gir oss backup hele tiden, sier Storhamar-kaptein Moa Fredriksson.

Sara Rønningen er en av spillerne som inntil i går ikke hadde spilt foran et så stort hjemmepublikum ikledd Storhamar-drakt.

– Jeg sa i garderoben før kampen at jeg ikke hadde opplevd høyt trykk i Boligpartner på grunn av korona. Det er kommet mange nye spillere både i fjor og før denne sesongen som heller ikke har kjent på det, sier Rønningen, som storkoste seg.

Kalle Føtters spilte, det var Folkespillerkampen og mannskoret SangKam vartet opp med noen sanger.

– Det var kjempeartig. Jeg har merket det er stort engasjement her når det er toppkamp. Det var mye som skjedde rundt kampen.

– Det er jo en grunn til at noen kaller publikum for den åttende spilleren. Jeg er glad vi møtte Molde hjemme. De har en stigende kurve og vært gode. Jeg kjente på kroppen at det var en toppkamp, og det var godt å ha publikum i ryggen. Det betyr noe ekstra å prestere godt foran publikum, sier Sara Rønningen.

FØRSTE GANG: Onsdag var første gang Ane Cecilie Høgseth (t.v) og Sara Rønningen (t.h) spilte foran et så stort publikum i Storhamar-drakta.