– Vi er ekstremt godt forberedt. Vi er forberedt på forskjellige scenarioer i kampen, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen før søndagens returkamp mot Gloria Buzau.

– Jeg tror det er vanskelig å få gjort en bedre jobb enn det vi har gjort i inngangen til kampen. Jeg føler ikke at det er «overkill», jeg føler det er relevant i forhold til det vi ønsker å prestere. og vi vet hva som må til. Det viktigste vi gjør er at vi går på banen for å vinne kampen. Vi vant med fire mål hjemme. De målene betyr ingenting før det er ti minutter igjen, sier Gabrielsen.

TAKTIKK: Kenneth Gabrielsen på torsdagens trening hjemme i Hamar.

Han er sikker på at Glroia Buzau vil prøve seg med noe nytt i returkampen.

– Garantert! Jeg synes de var forberedt på spillet vårt, det skjønte jeg ganske tidlig, men de klarte faktisk ikke å stoppe oss i etablert angrep. Jeg synes vi spilte bra, men har fortsatt en del å gå på. Så kan det komme scenarier der de er flinkere til å ta ut høyde på oppstartene våres. De fikk jo ikke tak på Anniken i det hele tatt. så det har dem sikkert jobba en del med. Vi får se litt hvordan det blir, men vi må stole på eget spill, og de tingene vi har i verktøykassa de må vi dra frem. Det går på å få ut potensialet i laget, påpeker Kenneth Gabrielsen.

Han tror det blir en veldig intens match søndag.

– Jeg ser for meg en kanontøff kamp, der vi må kjempe om hver eneste centimeter på den banen, for å si det sånn. Forsvarsmessig og målvaktsmessig blir det ekstremt viktig, samt at vi ønsker selvsagt å gire opp tempoet. Vi kjørte ikke noe spesielt tempo hjemme mot dem. Det var en kamp med bra intensitet, men det var ikke mer enn 51 ballkontroller, så vi hadde en god uttelling. Det hadde for så vidt de også, sier Gabrielsen.

NØYE: Kenneth Gabrielsen sier de har forberedt seg meget bra til søndagens returkamp.