Storhamar ankom Buzau i går kveld – og trente klokken 09 lokal tid lørdag. Ane Cecilie Høgseth (20) tror rumenerne vil prøve å overraske Storhamar i søndagens kamp.

Storhamar reiste fra Hamar fredag litt over klokken 08 med tog til Gardermoen. Etter mellomlanding i Warszawa før Bucuresti, ble det en busstur fra Bucuresti til Buzau før de var fremme på hotellet fredag kveld. Lørdag morgen var de tidlig oppe til frokost – før trening i kamparenaen klokken 09 lokal tid (08 norsk tid).

FORNØYDE: Sara Rønningen, Elinore Johansson og Ane Cecilie Høgseth på trening lørdag morgen.

Storhamars strekspiller Ane Cecilie Høgseth mener mye av nøkkelen ligger i å få satt forsvaret fra start – og å få mulighet til å løpe mye. Hun tror det blir en tøff match. Storhamar vant den første 31-27. Sammenlagtvinneren er klar for gruppespillet i Europa League.

– Jeg tror det blir viktig å fokusere spesielt bakover og få satt et godt forsvar, så vi kan løpe på dem. Jeg tror de kommer til å trykke mer på nå enn de gjorde sist helg. Det kommer til å bli enda tøffere å stå bak der – og vi er best når vi løper og holder i gang ballen. Så må vi være forberedt på at de kanskje kommer med noen overraskelser, sier Ane Cecilie Høgseth.

Hva tror du de prøver å overraske med?

– For eksempel at de tar ut Anniken, eller at de ønsker å ødelegge mer på oppstartene våre, for sist fikk vi egentlig kjøre på det vi ville. Men jeg tror det blir veldig tøft – og bra.

– Det er mer jevnaldrende på landslag da. Men jeg har merket rumenerne har en annen måte å spille håndball på, og det er gøy. Noen er veldig fysiske, noe vi også så på det laget vi møtte sist, og de er ganske store. De er flinke til å gå i dueller, det er noe jeg har erfart tidligere. De er flinke til å satse og spille videre. Også har de litt annerledes forsvarsstil også, sier Ane Cecilie Høgseth.