Storhamar ble trukket i pulje med danske Ikast-Herning, russiske Lada og rumenske Magura Cisnadie i gruppespillet i Europa League.

– Jeg synes det er fire jevne puljer. Sola har et fint utgangspunkt, som en av de norske representantene. Vi møter Lada som har spilt europacup hvert år. Det er lang reisevei. Fordelen er at de fleste spillerne har vært der tidligere. Russisk håndball er alltid tøft. Magura er et stødig og godt lag i Romania, som innimellom tar poeng mot de beste. Ikast har flere norske spillere, og dit er det fin reisevei. Vi kan uten tvil kjempe om et avansement her, hvis vi har alle spillerne friske, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Gruppe A
Sola (NOR)
Motherson Mosonmagyarovari KC (HUN)
ES Besancon Feminin (FRA)
HC Lokomotiva Zagreb (CRO)

Gruppe B
Les Neptunes de Nantes (FRA)
CS Minaur Baia Mare (ROM)
MKS Zaglebie Lubin (POL)
Bietigheim (GER)

Gruppe C
Handball Club Lada (RUS)
Magura Cisnadie (ROU)
Herning-Ikast Handbold (DEN)
Storhamar Handball Elite (NOR)

Gruppe D
Viborg HK (DEN)
Váci NKSE (HUN)
SCM Ramnicu Valcea (ROU)
Chambray Touraine Handball (FRA)

Storhamar åpner med bortekamp mot Magura første helgen i januar, deretter er det hjemmekamp mot Lada 15/16 jan, Ikast 22/23 jan, bortekamp mot Ikast 5/6 feb. hjemmekamp mot Magura 12/13 feb – før Storhamar avslutter med bortekamp mot Lada 19/20 jan. De to beste lagene i hver gruppe går videre til kvartfinale.