Emilie Hovden tegnet seg på scoringslisten da Norge slo Nederland i Intersport Cup.

Dette var første kamp i Intersport Cup, som er oppkjøring til VM i Spania. Kampen ble spilt i Åsane Arena i Bergen torsdag kveld. Emilie Hovden fikk en del spilletid, og spilte halve førsteomgang og halve andreomgang. Storhamars kantspiller fikk sin A-landslagsdebut og noterte seg for to scoringer.

Norge feide de regjerende verdensmesterne fra Nederland av banen og vant 36-21.

Hovden er reserve til VM i Spania som begynner om en drøy uke. Foreløpig er det ikke bestemt hvem som blir ny spiller i troppen etter at Stine Skogrand meldte forfall på grunn av graviditet. Ifølge handball.no vil det trolig komme en avgjørelse mot slutten av uken.

Håndballjentene spiller sin neste kamp i Intersport Cup lørdag 27. november klokken 16.45, før de møter Russland i siste kamp søndag 28. november klokken 16.45.