Susanne i opptrening: – Kjente det var noe i kneet som var litt ekkelt – Storhamar

Susanne i opptrening: – Kjente det var noe i kneet som var litt ekkelt

Susanne Liberg Amundsen (19) pådro seg en skade i kneet i midten av november. Kantspilleren tror hun rekker å komme tilbake på banen like over jul.

Susanne Liberg Amundsen fikk en rift i indre leddbånd i høyrekneet i bortekampen mot Flint 17. november. Amundsen trener alternativt med en skinne på høyrebeinet.

Jeg føler det går bra. Nå har jeg begynt å løpe igjen og det kjennes greit. Det går ganske rolig da. Denne uken kan jeg begynne med noen eksplosive øvelser igjen. Knebøy og de vanlige styrkeøvelsene kan jeg gjøre. Det er ukontrollerbare retningsendinger og sånn som er litt problemet nå ettersom det er veldig utfordrende og litt vondt. Men ellers går det ganske greit, sier Susanne.

Hun var i full sving bak det ene målet med tilrettelagte øvelser, mens laget hadde en håndballøkt.
Fysio sa jeg kan være med på håndballtrening igjen allerede neste fredag, sier Susanne.
Så da kan du kanskje spille Europa League rett over jul?
– Det håper jeg veldig. Jeg vet ikke hvordan det vil bli når jeg trener håndball igjen, om det kjennes greit ut eller om det tar litt lenger tid. Det er viktig at det føles stabilt. Det er kanskje det som er den største utfordringen. Jeg fikk ikke så store smerter da det skjedde. Men jeg kjente det var noe i kneet som var litt ekkelt. Jeg tenkte at det var noe som var av. Da jeg prøvde å gå på det like etterpå. kjente jeg det var ustabilt og ubehagelig, sier Susanne Liberg Amundsen, som nok ikke tror hun rekker første Europa League-kamp borte i Romania første helgen etter nyttår.
– Jeg tror nok heller jeg er tilbake enten i den første eller andre hjemmekampen, sier hun.