(Magura Cisnaide – Storhamar 33-28): Maja Jakobsen (31) sier skuffelsen er stor i Storhamar-leiren etter femmålstapet.

– Vi er skuffa nå, det er vi. Vi sitter igjen med en følelse av at vi hadde så mye mer inne. Vi burde absolutt ha slått det laget der. Vi hang med, men vi manglet liksom det siste ekstra hele tiden. Vi manglet litt flyt fremover, og vi kunne vært bedre i det kollektive spillet. Vi jobbet bra i forsvar, i perioder var det kjempebra, men vi manglet det siste bruddet. Vi brente for mange sjanser, og slapp dem til tider for lett til i angrep. Keeperen deres sto bra, men jeg synes vi skulle ha satt flere av sjansene våre, oppsummerer Maja Jakobsen.

SURT TAP: Kristin Venn og Storhamar tapte 28-33 mot Magura Cisnadie lørdag.

Storhamar har kamper på løpende bånd. Allerede onsdag mot Aker, før det er ny Europa League-kamp mot Lada på Hamar lørdag. Så det blir ikke mye tid til å dvele ved dette tapet.

– Veldig fint at kampene kommer på rekke og rad. Til onsdag skal vi ta med oss det som var bra i dag, og vi skal forbedre oss på det vi ikke fikk til så bra, kommenterer Maja.

– Nå skal vi spise og legge oss. Vi skal tidlig opp i morra.

Maja jakobsen

Storhamar reiser hjem med morgenfly søndag og lander på Gardermoen ved lunsjtider.

Ane Cecilie Høgseth var i likhet med Jakobsen skuffet og oppgitt etter tapet.

Jeg synes det er veldig kjipt akkurat nå, sier Høgseth.

– Vi stresset veldig i angrep. Jeg synes vi hadde mange gode tendenser bakover, men klarte ikke å utnytte det slik vi burde. Vanligvis får vi mange enkle kontringer, men akkurat i dag slet vi i den fasen. Vi må bare bearbeide litt i kveld, og så se frem til neste kamp, sier strekspilleren.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen mener dette var en kamp Storhamar burde knepet to poeng i.

– Jeg mener vi burde ha hamlet opp med Magura, men det var mye småtteri som ikke gikk vår vei. Det er egentlig litt vanskelig å si så mye før jeg har sett kampen. Vi scoret 28, og burde ha scoret noen til. VI taper målvaktkampen solid, og vi brenner for mange sjanser i viktige perioder i kampen da vi kunne ha fått kontakt med dem, sier Gabrielsen.

UNGJENTENE SCORET: Andrea L. Gabrielsen, Mathea Enger og Lone Sandvik scoret hvert sitt mål mot Magura.

Før kampen var Storhamar forberedt på at hjemmelaget skulle kjøre høyt tempo, men det gjorde ikke Magura, noe som overrasket Gabrielsen.

– De dro heller ned tempoet, påpeker han.

Storhamar lå tre mål (24-27) etter med syv minutter igjen å spille. Med fem minutter igjen av kampen lå Storhamar fem mål bak. De prøvde seg med en sluttspurt, men det ville seg ikke.

– I andreomgang ble vi litt utålmodige bakover. Det ble en knotete kamp. Vi gjorde mye bra, men var ikke skarpe nok. Keeperen til Magura reddet mange viktige nærskudd. Vi skjøt dårlig, og det er uvant kost for oss ikke å ha bedre uttelling i kontra og på kant. Alle spillerne våre yter selvsagt sitt beste, men det er ikke alltid det går som man ønsker. Og det må vi bare akseptere. Det er mange kamper fremover, så det kan vi rette opp. Vi tar med oss det positive, og nå ser vi fremover mot kampen mot Aker onsdag, sier Gabrielsen.

Magura Cisnadie – Storhamar 33-28 (16-13)
Europa League, gruppespill:
Storhamars lag:
Sofie Ege Grønlund, Stine Lidén – Lone Sandvik 1, Mathea Enger 1, Jeanett Kristiansen 1, Guro Nestaker 4, Maja Jakobsen 7, Sara Rønningen, Kristin Venn 5, Emilie Hovden 3, Betina Riegelhuth 3, Andrea L. Gabrielsen 1, Ane Cecilie Høgseth 2, Elinore Johansson.
Toppscorer Magura: Marilena Neagu 9
Utvisninger: Magura 1×2 min, Storhamar 1×2 min.
Dommere: Marko Sekulic og Vladimir Jovandic, (Serbia)
Polyvalent Hall Magura: 200 tilskuere (pga koronarestriksjoner)