Under 24 timer etter de spilte kamp i Romania i går ettermiddag var Storhamar-spillerne på restitusjonstrening i Hamar.

Storhamar tapte 33-28 borte mot Magura Cisnadie i Europa League lørdag ettermiddag. De reiste fra hotellet i Sibiu ved 05-tiden søndag morgen. Etter en flytur med mellomlanding i München, var spillerne tilbake i Hamar ved 13.30-tiden søndag. Da var det rett på en fysisk økt.

STYRKE OG RESTITUSJON: Ane Cecilie Høgseth, Sara Rønningen og Sofie Ege Grønlund tok seg en treningsøkt etter de kom hjem fra Romania.

– Man kjenner det jo litt på kroppen, spesielt nå som vi sto så tidlig opp og litt lite søvn. Det er litt vanskelig å sovne med en gang etter en sånn kamp. Det er deilig å få kroppen litt i gang igjen etter å ha sittet lenge på flyet. Det var en lang reise hjem, men vi kom tidlig hjem og det hjelper veldig på, sier Storhamar-keeper Sofie Ege Grønlund.

Onsdag er det på’n igjen med seriekamp hjemme mot Aker.

– Det er greit det er kamp så kjapt igjen for å revansjere det i helgen, sier Sofie.

Har du nullstilt deg nå etter lørdagens kamp?

– Jeg skal klare det til onsdag. Det er noen dager igjen, så det skal gå fint, svarer Sofie.

Sara Rønningen sier det var skuffelse i Storhamar-leiren etter tapet lørdag, men nå er det bare å se fremover. Først til Aker-kampen, så mot lørdagens Europa League-match hjemme mot russiske Lada, som søndag tapte 24-27 hjemme mot danske Ikast-Herning.

– Vi hadde selvfølgelig håp og forventninger om et helt annet utfall i i Romania. Men det var rett og slett bare en dag det ikke ville seg for flere på laget, og da blir det litt vanskelig kollektivt å skulle hente seg inn. Vi var forberedt på at de skulle komme med hurtig spill, men de dro ned tempoet veldig, og det tror jeg satte oss litt ut av spill. Men vi skulle uansett levert bedre, men jeg er hundre prosent sikker på at vi tar dem på hjemmebane. Vi fikk også en liten pekepinn på at nå er vi i Europa, og da må det mer til enn det vi leverte på lørdag, så da får vi bare sette guarden litt høyere opp i lørdagens kamp mot Lada, og da blir det tøffere motstand også, sier Rønningen.