Andrea Landås Gabrielsen (20) er klar for eliteseriekollega Follo.

Gabrielsen kom til Storhamar sommeren 2020 fra Reistad. Nå skal hun erstatte stortalentet Mina Hesselberg som nylig ble klar for Vipers

– Dette er en ganske stor mulighet for meg. Det skjedde veldig fort, sier Andrea, som trolig debuterer for sin nye klubb allerede til helgen mot Molde.

– Follo er en klubb med gode trenere, og her kan jeg utvikle meg bra videre. Jeg liker spillet til Follo. Det er et miljø med mange unge spillere, så den biten er litt annerledes enn i Storhamar, sier Andrea.

Hun sier det er viktig for utviklingen videre å få mer spilletid og mer ansvar, og i bagasjen har hun med seg mye hun har lært fra kantspillerne i Storhamar det siste halvannet året.

– Tiden i Storhamar har betydd mye for meg. Det er mange flinke folk på alle felt. Og jeg har stått bak kanter i verdensklasse og lært mye. Det har vært et godt samhold, og jeg tar med meg mange gode verdier videre, jeg har lært hva som er viktig i et toppidrettsliv. Jeg setter veldig pris på vennene jeg har fått der, sier Andrea, som studerer ved sykepleieutdanningen i Elverum.

– Jeg har fått praksis hjemme i Svelvik, og jeg kommer til å bo der og pendle til trening i Ski. Til sommeren kommer jeg til å flytte til Oslo, sier Andrea.

9. februar blir hun å se i Boligpartner igjen når Storhamar får besøk av Follo.

KLUBBSKIFTE: Andrea Landås Gabrielsen er klar for Follo.