Nå gjelder det å nullstille: – Dette er en tøff bortekamp – Storhamar

Nå gjelder det å nullstille: – Dette er en tøff bortekamp

Etter lørdagens oppvisning i Europa League venter et vrient oppgjør i Rema 1000-ligaen borte mot Byåsen onsdag.

Storhamar fant flyten i lørdagens europacupkamp mot Magura Cisnadie og vant hele 35-18. Søndag spiller Storhamar siste gruppekamp, borte mot russiske Lada. Da vil det bli klart om de blågule vil ta andreplassen i gruppa og knipe en kvartfinaleplass.

OPPTUR: Maja Jakobsen og Anniken Obaidli møter Byåsen borte onsdag.

– Jeg kan nesten ikke huske sist vi spilte så bra. Alle spilte kjempebra, og det var skikkelig innsats både i angrep og forsvar. Det var veldig moro. Vi har hatt noen gode opplevelser i E-cupen på hjemmebane, sier Maja Jakobsen.

Men nå er det onsdagens bortekamp mot Byåsen spillerne har fokus på. Tidlig i sesongen hadde trønderne mange spillere ute med skader. Nå er disse tilbake, og det er ikke bare å reise opp til trønderhovedstaden og hente to poeng.

– Dette er en tøff bortekamp. Byåsen er bra for tida etter at de har fått tilbake spillere fra skader. Vi må være fullt skjerpa. De er bra i forsvar og har en god keeper. Julie (Bøe Jacobsen) er tilbake på midten og Kjerstin (Boge Solås) på venstreback er også tilbake, sier Maja Jakobsen.

– Er det vanskelig å nullstille etter lørdagens kamp?

– Det føler jeg vi skal klare bra. Vi har med oss selvtillit fra kampen i helgen. Vi håper vi kan fortsette i samme stimen, sier Jakobsen.

TABELLEN:

ARTIKKELEN SPONSES AV: