En komplett sikkerhetspakke fra Waveit

Waveit er et Hamar-basert IT-selskap med høy fokus på datasikkerhet i små og mellomstore bedrifter.

Som IT-leverandør opplever vi til stadighet at bedrifter sliter med å ha en oversikt over selskapets maskinvare. Ved å installere Waveit Client Security flytter du oppgaven til oss. Vi kan varsle før ting går galt, sørge for kontinuerlig oppdatering av operativsystem og programvare, og passe på at antivirus er installert. Er det slik at en ansatt for eksempel glemmer igjen telefon/nettbrett på toget, eller et annet sted, kan vi raskt slette enhetens data for å forhindre informasjonslekkasje.

Waveit leverer bredt innenfor IT teknologi, dette for å finne de mest effektive og kostnadsbesparende løsninger for både små og store bedrifter.

Administrasjonsansvarlig og seniorrådgiver Eirik Skomakerstuen forteller i videoen akkurat hvorfor du skal velge Waveit Client Security for din bedrift.

Waveit Client Security forklart av Eirik Skomakerstuen

Storhamar Edition – gir klubben det lille ekstra

Waveit er en av samarbeidspartnerne i Storhamar Håndball Elite og dermed også medlem i B2B-nettverket. Når du velger Waveit Client Security for din bedrift, betaler Waveit en kick-back pr. lisens til klubben. Eksempelvis hvis din bedrift har 50 enheter med Waveit Client Security installert, vil klubben motta opp mot kr. 10.000,- pr. år. Dette er et produkt alle bedrifter med pc’er, mac’er og mobiltelefoner må ha og koster mindre pr. bruker pr. måned enn det du antageligvis bruker på lunsj pr. ansatt. WCS inneholder blant annet antivirus, fjernstyring, support og mye mer. Her er en liste over produktinnhold for enhetene med WCS installert:

• Sikkerhetsoppdateringer for operativsystem Windows og Mac
• Bistand til enkle problemer (brukerstøtte)
• Support PC, MAC, smartenheter (brukerstøtte)
• Fjernstyring av PC eller MAC (brukerstøtte)
• Support av antivirus-løsning
• Monitorering og varsling til Leverandør
• Månedlig rapport

Les hele produktbeskrivelsen hos Waveit her

Waveit Client Security er et produkt alle bedrifter trenger og her har du sjansen til å støtte klubben ved å bruke Waveit som din IT sikkerhetsleverandør. Tips gjerne andre bedrifter om produktet også.

Ta direkte kontakt med salgssjef Endre Hult for mer informasjon og en uforpliktende prat om Waveit Client Security og andre tjenester Waveit kan hjelpe din bedrift med.

Endre Vegard Hult

Salgssjef

922 81 437

endre@waveit.no

Blooper video

Ved innspilling av en video går det ikke alltid som planlagt. Når du i tillegg har en nordlending med et kraftsalve-basert vokabular blir det jo ekstra artig :). Sjekk Bloppers videoen nedenfor :).

Det går ikke alltid på skinner…

Se gjerne www.waveit.no for mer informasjon og kontaktopplysninger.