Mandag 8. – Torsdag 11. august 2022

Vi slår oss sammen og dobler kapasiteten i 2022.

Storhamar Håndball og Storhamar Håndball Elite har tidligere år arrangert Sommer Camp og Eliteskolen. Nå slår vi sammen det beste fra begge skoler og gir deltagerne maksimalt utbytte og opplevelse under 4 heftige dager på Hamar.

Vi inviterer jentespillere i aldersgruppen 12 – 17 år fra hele landet til å delta på vår Eliteskole i samarbeid med REMA 1000. Gruppene vil bli delt inn etter alder og trening/opplegg foregår 09:00 – 15:00 disse dagene. Utover ettermiddagen holder vi andre og mer sosiale aktiviteter.

Meld deg på her

Våre landslagsaktuelle spillere, som Anniken Obaidli, Ane Høgseth og Eli Marie Raasok vil være blant alle elitespillere som holder økter på campen, i tillegg til godt skolerte trenere selvfølgelig. Sportslig ansvarlig for gjennomføring av campen er hovedtrener Kenneth Gabrielsen, sammen med sportsutvikler Espen Olaussen. Gjennomføringen av øktene vil være varierte, og med god trenertetthet, for å kunne følge opp utøverne på best mulig måte. Følg oss i sosiale medier for ytterligere presentasjoner av instruktører og videre informasjon om innhold på campen.

Overnatting må ordnes av den enkelte, men vi har en avtale med Scandic Hamar om priser på hotellrom de aktuelle døgn.

Vi ønsker topp motiverte jenter født 2010 til og med 2005 har et ønske om lære mer om det å bli en elite håndballspiller og å ha en fantastisk opplevelse sammen med noen av Norges beste håndballspillere.
Innhold: 2 økter hver dag med fokus på individuell trening/oppfølging – Fysisk trening på Espern treningssenter – Foredrag om kosthold. Hva må til for å bli best mulig? – Foredrag om mental trening – Mat/frukt mellom alle økter. Hyggelige aktiviteter på kveldstid med sosialt samvær.

Alle deltagere får t-skjorte, flaske og ball i riktig størrelse. Alle spillere som deltar får også eget sesongkort til alle Storhamars elitekamper i sesongen 2022/2023.