Marginer unna seier sist – søndag kan Storhamar få revansj og nærme seg Buducnost på tabellen – Storhamar

Marginer unna seier sist – søndag kan Storhamar få revansj og nærme seg Buducnost på tabellen

Søndag var det nesten så Storhamar tok poeng på bortebane for aller første gang i Champions League. I morgen kan de få revansj for det bitre ettmålstapet.

Storhamar var nær ved å plukke med seg poeng i søndagens kamp mot Buducnost i Montenegro. Det endte med tap 23-24. Søndag har Storhamar mulighet til å revansjere seg når montenegrinerne kommer til Boligpartner.

Vi tok en prat med Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen før matchen.

Hva tar du med deg fra matchen i Montenegro søndag?

– Veldig mye positivt, forsvarsmessig sto vi opp på en meget god måte. Spillerne var ekstremt fokuserte på det vi hadde snakket om på forhånd. Vi var marginer unna å få det første bortepoenget i CL.

Kenneth Gabrielsen

– Hva har du størst fokus på før søndagens kamp?

– Å gjenskape en del av det vi gjorde i første kampen. Så må vi få litt mer ut av det etablerte angrepsspillet. Motspillet var meget bra mot oss. Buducnost var godt forberedt på hva vi har lykkes på tidligere.  

– Hvordan har treningsuka vært?

– Jeg synes det har vært fornuftig. Vi gjorde gode forberedelser inn mot kvartfinalen mot Aker og klarte fint å legge bort Champions League-tanker. Det er en treningssak som vi begynner å håndtere på en god måte. Det er fint å ha og gjøre med en gjeng som viser den rå sulten for å prestere. Vi har en gjeng som vi ser en veldig dedikasjon for oppgavene vi står overfor.

TABELLEN:

– Hvordan synes du utviklingen deres har vært i Champions League, hvor har dere tatt størst steg?

– Alle begynner å forstå og lære at det som fungere hjemme i vanlig ligaspill eller i vanlig e-cup ikke alltid fungerer like bra mot en del av lagene i Champions League. Det er en del forskjellige spillestiler som skal læres og erfares. Duellspillet i begge ender av banen er ekstremt mye tøffere.  Tror vel det er i korte trekk der vi har begynt å ta de største stegene.

SPENNENDE: Storhamar – Buducnost har avkast kl. 16.00 søndag.