Fikk ristet av Romerike til slutt: – Godt å kjenne vi er der bare vi trøkker til – Storhamar

Fikk ristet av Romerike til slutt: – Godt å kjenne vi er der bare vi trøkker til

(Storhamar – Romerike 34-29) Romerike bet seg fast. Men i sluttminuttene viste Storhamar krefter og hanket i land seieren og to poeng.

– Vi fikk ikke ristet de av. Så det var litt frustrerende. Men jeg følte vi sto bra bakover. Keeperen deres fikk bestemannsprisen, så det er jo en god keeper, men jeg følte vi spilte sammen som et lag. Vi fikk mange baller ut til kant og inn til strek. Jeg synes vi gjennomfører en god kamp, sier Susanne Liberg Amundsen, som spilte en god match.

– Ja, det var veldig gøy idag, sier Susanne som scoret seks mål.

– Hvor viktig var det for dere å få en sånn opptur nå før lørdagens kamp borte mot Györ i Champions League?

– Det er veldig viktig. Det gikk jo litt i bølger siste perioden før jul, så det var godt å kjenne at vi er der bare vi trøkker ordentlig til og har troen på det vi gjør. Så funker det liksom, sier Susanne.

Hun legger ikke skjul på at kjipe poengtap i noen av seriekampene før jul er bittert å tenke på.

– Ja, absolutt. Men når det kommer så tett med kamper, får vi heldigvis muligheten til å vise oss frem ganske fort igjen. Det synes i hvert fall jeg er deilig. Vi få lagt det fra oss, og så kommer det en ny kamp, sier kantspilleren.

Hun sier det blir noe ekstra spesielt å reise til Ungarn til helgen for å møte Györ som har vært et av Europas beste lag de siste sesongene.

– Det har jo alltid vært en liten barndomsdrøm å dra dit. Det er et lag jeg har hørt om siden jeg begynte med håndball. De profilene man møter. De hadde jo med seg supportere hit, og det var en opplevelse i seg selv. Det blir noe ekstra å spille der nede, sier Susanne Liberg Amundsen.

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen var fornøyd med to poeng.

– Det er mye bra. En tøff kamp, jeg synes Romerike gjorde en god kamp. Vi er ikke helt på topp, men mye bra i dag synes jeg. Det er godt vi vinner kampen. Det var første kampen etter en pause, og det er litt vemmelig, sier Gabrielsen.

– Men vi må bli litt mer kyniske på visse ting. Det er gjengangeren som går igjen hele tida der, som vi fortsatt må jobbe med. Vi hadde muligheten til å drepe kampen flere ganger, men vi evnet det ikke helt.

Kampfakta:
Storhamar – Romerike 34-29 (15-13)
Seriekamp Rema 1000-ligaen:
Storhamar:
Eli Marie Raasok, Sofie Ege Grønlund – Susanne Liberg Amundsen 6, Marthine Svendsberget, Ane Cecilie Høgseth 3, Elinore Johansson 2, Maja Jakobsen 4, Tina Abdulla 3, Monika Høistad Bruce, Mathea Enger 1, Guro Nestaker 2, Anna K. Jacobsen 1, Anniken Obaidli 3, Mia Zschocke 4, Olivia Löfqvist 5, Moa Fredriksson
Toppscorer Romerike: Frida Haug Hoel 8
Dommere: Tom Larsen og Jo Are Johannesen
Utvisninger: Storhamar 2×2 min, Romerike 5×2 min
Tilskuere: 668 i Boligpartner