Guro etter surt poengtap mot Larvik: – Fullt og helt vår egen skyld – Storhamar

Guro etter surt poengtap mot Larvik: – Fullt og helt vår egen skyld

(Storhamar-Larvik 25-25) Storhamar ledet 17-9 og så ut til å gå mot en komfortabel seier. Så plutselig endret kampen helt karakter.

Storhamar ledet 14-9 ved pause etter mye bra spill. Tidlig i andreomgang hadde de økt til 17-9. Så klappet det helt sammen for Storhamar. Ikke mange minutter senere var ledelsen krympet til 17-16. Storhamar slet tungt, og det var nervepirrende sluttminutter.

DEPPET: Skuffelsen var stor i Storhamar-leiren etter matchen.

Guro Nestaker kunne fort blitt matchvinner, for med under et halvt minutt igjen sendte hun Storhamar i ledelsen 25-24. Dessverre scoret Larvik rett før slutt.

– Det er det som gjør det veldig surt. Vi hadde egentlig veldig god kontroll på kampen, så slapp vi dem inn igjen. Det er helt og holdent vår egen skyld at vi setter oss i sånne situasjoner. Vi har gjort det en del nå, og det må vi begynne å kutte ut. Vi må bli flinkere til å drepe kampen når vi har mulighet, sier Guro Nestaker.

Storhamar-spillerne var naturlig nok svært skuffet etter kampen, etter å ha rotet bort en så stor ledelse.

– Det er på en måte helheten som ikke var bra nok. Det som var veldig bra i førsteomgang med veldig intensivt forsvar og mye fart mista vi litt i andreomgang. Da er Larvik gode nok til å ta poeng fra oss. Dette er fullt og helt vår egen skyld, så det er veldig surt, sier Nestaker.