Kenneth før NM-semi’en: – Det har kostet oss noen poeng – det positive er at toppnivået vårt har vært meget, meget bra – Storhamar

Kenneth før NM-semi’en: – Det har kostet oss noen poeng – det positive er at toppnivået vårt har vært meget, meget bra

Fredag er det NM-semifinale mot Sola – i Arendal. Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen spår en jevn batalje.

Da lagene møttes i serien i Boligpartner Arena 20. desember, ble det 27-27. Fire poeng skiller lagene på tabellen. Men fredag er det altså NM-semifinale som gjelder.

– Først og fremst er det alltid gøy å spille semifinaler. Alle lag har jo lyst til å spille finaler, så det blir nok to lag som kommer til ofre mye for å nå en finale. Det er som regel alltid tette og spennende kamper når vi møter Sola. Det blir det helt sikkert denne gangen også, sier Kenneth Gabrielsen.

NM-SEMI: Kenneth Gabrielsen og Storhamar møter Sola.

– Noe nytt rundt laget?

– Ikke noe særskilt å melde. Vi kommer til å stille de spillerne som er tilgjengelig.

– Dere har ikke spilt kamp siden 15. februar. Det er vel en stund siden dere har 9 dager mellom kampene. Hva har dere hatt fokus på i denne perioden?

– Vi har fått noen dager fra hverandre. Noe som kom på et meget gunstig tidspunkt, siden det har vært en meget hektisk periode. Samtidig som det også meget givende og spille som mange kamper. Det er jo det alle ønsker. Det virker som alle spillerne har brukt fridagene fornuftig. Så har vi gjort som vi pleier og fått noen gode økter inn mot semifinalen. Noen møter har vi også fått puttet inn i dagene både litt evaluering fra de siste kampene og kampforberedelser, sier Kenneth.

TILBAKE ETTER NOEN FRIDAGER: Line Ellertsen, Anniken Obaidli og resten av Storhamar-spillerne hadde noen velfortjente fridager forrige uke etter et tett program.

Storhamars to siste kamper for noen fridager var mot Metz og Fana. I begge kampene ledet Storhamar mye, men tapte.

– Litt rare kamper?

– Ja, det er sikkert og visst. Vi svinger ekstremt i prestasjonene. Det har vært sånn i veldig mange kamper i løpet av denne sesongen. Det er selvfølgelig kipt at vi tillater oss selv å ha et så ekstremt dårlig bunnivå. Både spillere og trenere synes det er meget leit og selvfølgelig litt frustrerende at det har vært sånn. Vi jobber hardt og forhåpentlig riktig med å bli bedre på dette. Stort sett alle lag har gode perioder og mindre gode perioder i løpet av kamper. Våre dårlige perioder har vart altfor lenge, og det har kostet oss noen poeng. Det positive er at toppnivået vårt har vært meget, meget bra. Så vi har noen gode referanser til å vite hvor vi kan være og hvor vi ønsker å være, sier Kenneth Gabrielsen.