Støtte fra uventet hold: To Vipers-fans kjørte fra Sørlandet til Hamar for å heie på Storhamar – Storhamar

Støtte fra uventet hold: To Vipers-fans kjørte fra Sørlandet til Hamar for å heie på Storhamar

Vipers-supporterne Espen Bentsen og Olav Gjertviksten satte seg i bilen grytidlig lørdag morgen for å heie på Storhamar i Champions League-kampen mot Odense.

– Først og fremst så har Vipers spillefri denne helgen. Da måtte vi finne på noe annet. Hallen på Hamar er jo en av de som er fantastiske å komme til. Og det å støtte norske lag som spiller i Europa er kjempeviktig. Det er viktig å spille på lag. Vi er én håndballnasjon. Vi var også her første kampen de spilte i Champions League, og da sa jeg til Kenneth (Gabrielsen) at kommer dere til playoff, så kommer jeg og ser den kampen, sier Olav Gjertviksten.

– Vi merker det blir satt stor pris på, for vi ble veldig godt mottatt. Fra vi gikk inn døra har det bare vært smil og hyggelige folk, sier Olav videre.

Han og Espen Bentsen satte seg i bilen ved 04/05-tiden lørdag morgen. Da de kom frem til Hamar og Boligpartner Arena, bidro duoen like godt på dugnad sammen med de frivillige i Storhamar før kampen. De la ut klappere på setene i hallen.

– Det blir jo en lang dag, men jeg kjenner Kamilla Sundmoen litt og er blitt litt kjent med noen av spillerne. De er jo så hyggelige. Og den dugnadsgjengen som er her er kjempebra, så det er veldig gøy, sier Espen Bentsen.

De overnatter i Hamar til søndag – så setter de kursen for Vikersund og skiflyvning.