Kenneth om to spillere: – De har en meget viktig rolle – Storhamar

Kenneth om to spillere: – De har en meget viktig rolle

Søndag spilles den andre kvartfinalekampen i sluttspillet borte mot Fredrikstad.

Artikkelen er sponset av:

Storhamar vant 33-27 i den første kampen som ble spilt på Hamar onsdag. Det spilles best av tre matcher. Vinner Storhamar søndag, er de klare for semifinale. Vinner Fredrikstad, blir det en tredje og avgjørende kamp i Boligpartner.

– Jeg synes vi gjorde mye bra i alle faser. Vi har litt å gå på i timing med ball og litt mer råskap i duellspillet.  Fredrikstad har mange flinke spillere og et godt konsept. Fredrikstad scoret mange mål på oss i kontra og ankomstfasen. Ikke ofte det er motstandere som scorer mer mål enn oss selv i de fasene, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Noe som overrasket deg onsdag?

– Nei, ingen overraskelser. Vi møter et lag med et bra toppnivå. Jeg synes vi prestere litt som forventet. Det viktigste for oss er å bli litt bedre for hver kamp fremover.

– Dere har mange spillere ute nå, sånn sett greit å avgjøre søndag?

– Bruker null energi på de som ikke er tilgjengelig. Viktigere å få Monika Bruce og Mathea Enger så trygge som mulig. De har en meget viktig rolle i dette sluttspillet. Er vi litt bedre enn vi var på onsdag vinner vi også på søndag, sier Kenneth Gabrielsen.

Søndag kl. 1600: Fredrikstad – Storhamar