Onsdag er det vinn eller forsvinn – dette tenker Raasok før sesongens femte kamp mot Sola – Storhamar

Onsdag er det vinn eller forsvinn – dette tenker Raasok før sesongens femte kamp mot Sola

Storhamar må vinne borte mot Sola i sluttspillsemifinale nummer to for å sikre en tredje og avgjørende kamp hjemme i Boligpartner Arena.

Sola vant 29-27 etter ekstraomganger i den første semifinalen som ble spilt på Hamar sist tirsdag. Det spilles best av tre kamper. Dermed er Storhamar tvunget til å vinne onsdag. Hvis ikke er sesongen over.

Storhamar og Sola har møttes til sammen fire ganger denne sesongen. Sola står med tre seire (NM-semifinale, seriekamp og sluttspillsemi), mens én kamp har endt uavgjort (seriekamp).

I Boligpartner Arena sist uke ledet Storhamar 12-11 ved pause etter en meget jevn førsteomgang. Sola ledet 19-15 12 minutter ut i andreomgang, men Storhamar hentet opp ledelsen. Etter 24-24 ved ordinær tid, vant Sola 29-27 etter ekstraomganger.

SPENNING I VENTE: Eli Marie Raasok og Storhamar må vinne borte mot Sola onsdag for å få en tredje og avgjørende kamp.

– Det var en ekstremt tøff kamp. Det var lite godt angrepsspill på begge lagene. Marginene gikk Solas vei til slutt, sier Storhamar-keeper Eli Marie Raasok.

– Hvorfor har dere slitt litt mot Sola denne sesongen?

– Nei, hva skal man si. Det er jo de kjente marginene da. Frem til nå har de gått deres vei. Nå som vi har en del ute med skader, blir det tøft for de som spiller mye. Men Sola har gått på blemmer de også, som alle andre lag. Så det er ikke umulig. Sola har en base som har spilt sammen lenge. Backrekka kjenner hverandre godt, og det merker man. Vi går til kampen med samme innstilling som sist. Laget som kjemper hardest vinner til slutt, sier Raasok.

Avkast onsdag er klokken 18.15. Kampen vises på TV2 Sport 2 og TV2 Play.