NYHET! Sesongkortabonnement – Storhamar

NYHET! Sesongkortabonnement

Endelig er sesongkortene for sesongen 23/24 klare for salg, samtidig som vi presenterer en nyhet!

Har du sesongkort for 22/23-sesongen?
Plassene for sesongen 22/23 er reservert, slik at dere kan reservere samme sete for neste sesong også. Dette må gjøres innen èn mnd – altså før 24/6-23. Etter det, vil de bli frigitt og mulig for alle å kjøpe. (Om du har sesongkort for 22/23-sesongen og vil ha sesongkortabonnement neste sesong, må avtalen avsluttes før du tegner ny avtale med abonnementløsningen.)


-> Sesongkortabonnement:

Gjennom å velge sesongkortabonnement, slipper du å betale hele summen i ett jafs, men kan fordele det utover flere måneder. Det fungerer som et vanlig sesongkort, men du betaler i flere omganger. Det fungerer på denne måten: Om du velger sesongkortabonnement, vil du trekkes 385,- samme dato hver mnd (til 2310,- er oppnådd) – da kan du velge om du vil ha varsling når beløpet trekkes. Dette er varsling fra Vipps.

Følg instruksene nedenfor! (Tilpasset nettleser)

1. Gå inn på https://storhamarhandball.woow.no/#!/home og velg «sesongkort 23/24»
– Velg så sesongkort 2023/2024 (månedsabonnement)

2. Velg hvilken tribune du vil kjøpe sesongkort (alle bortsett fra felt B er åpne).
Legg inn antall sesongkort i den hvite kolonnen, da vil «velg plasser» bli trykkbar.

3. Velg ønsket sete og trykk OK.

4. Etter du har valgt sete, kommer du hit. Du kan endre valg, eller trykke deg videre til betaling via «Gå til betaling».

5. Huk av for at du har lest og godtatt vilkår og betingelser, trykk deretter på Vipps.

6. Legg inn mobilnummer (kommer opp automatisk) og trykk Neste og følg instruksene derfra. Da oppretter du en fast betaling på min. 385NOK til 2310,- er oppnådd. Du kan velge varsling fra Vipps før beløpet trekkes, så vet du at det er penger på tur ut.

7. Sesongkort i boks! Da kan du se alle våre hjemmekamper fra ditt favorittsete i hallen.