«Nå var vi virkelig på vei til å skape noe som kunne blitt så ekstremt solid og bra. Her var det ikke økonomien eller mangel på kvalitet på spillerstall som stoppet vår prosess» – Storhamar

«Nå var vi virkelig på vei til å skape noe som kunne blitt så ekstremt solid og bra. Her var det ikke økonomien eller mangel på kvalitet på spillerstall som stoppet vår prosess»

Det som er mest skuffende med at Storhamar ikke fikk plass i Champions League, er at jeg mistenker at eget forbund ikke har vært nok på ballen her.

Det hjelper ikke at Kåre Geir Lio sier at det var «veldig synd» at Storhamar ikke blir å finne i Champions League neste sesong.

Norge er best rangert av alle landene i Europa. Samt har et lag som har vunnet Champions League tre ganger i eget seriesystem. Senest for et par uker siden.

Jeg mistenker at dette er rett og slett meget dårlig håndverk og slett jobb av de personene som skal håndtere dette inn mot EHF.

Hvis vi ikke viser interesse og nysgjerrighet i disse prosessene, tror jeg det er fort gjort å bli overkjørt.   

Jeg kan rett og slett ikke forstå at eget forbund har tillatt dette. Jeg mistenker at de har vært totalt fraværende.

Det er mange som jobber hardt og godt i norsk håndball og som har vært med på å skape det beste landslaget i flere tiår.

Norge som en stormakt i internasjonal håndball skulle kjempet med alt for å sørge for at vårt produkt skal utvikles til enhver tid.

Utvikling blir det når man får lov til å spille mot de beste… Er fremtiden satt? Er det danske klubber som skal ha norske landslagspillere?

Så får vi her hjemme sørge for å utvikle dem gode nok til å spille i den den danske ligaen.

Nei, det er faktisk ikke akseptabelt at vi ikke har mennesker som står opp for produktet vi alle jobber hardt for å skape.

Storhamar som klubb er ryddige i fra A-Å, og jeg har vært håndballtrener i mange år.

Jeg har aldri vært i en klubb der det er så mange mennesker som legger ned så mye jobb for å løfte et produkt som det blir gjort her oppe.

Nå var vi virkelig på vei til å skape noe som kunne blitt så ekstremt solid og bra. Her var det ikke økonomien eller mangel på kvalitet på spillerstall som stoppet vår prosessen.

Enten er det et forbund som ikke har forstått rollen sin, eller så er det EHF som gjør det som passer dem best…