Tok sin tredje seier på rappen – vant med åtte mål mot Molde – Storhamar

Tok sin tredje seier på rappen – vant med åtte mål mot Molde

(Storhamar – Molde 37-29) Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen synes Storhamar leverte en bra forestilling mot Molde onsdag kveld.

Storhamar ledet 22-16 ved pause og vant kampen 37-29. Dette var Storhamars tredje treningskamp på under én uke, og den tredje strake seieren. I går ble det seier 38-26 mot Follo, og forrige torsdag slo Storhamar Byåsen 35-23.

– Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av matchen. Det er fint. Vi scoret mange mål og hadde en del fart, men både i etablert forsvar og angrep er det selvfølgelig mye å jobbe med. En fin kamp, men vi skal være litt bedre i morra, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Han sikter til torsdagens kamp mot Champions League-klare Sävehof i Strømmhallen i Svelvik.

SAMMEN IGJEN I GULT OG BLÅTT: Tonje Enkerud og Mia Solberg Svele er på samme lag igjen etter å ha tilbrakt de siste to sesongene i hver sin danske klubb.

– Var det noen forskjell fra Follo-kampen?

– Jeg vil ikke si det er så mye forskjell. Vi er i august, så vi legger ikke veldig mye fokus på motstanderen. Vi legger mer fokus på hva vi presterer selv. Det er veldig periodevis at ting flyter godt og er veldig bra. Så er vi litt utålmodige, det er ikke feil valg, men vi er litt dårlig med ballen til tider på ballslippet som gjorde at vi ikke fikk de aller beste mulighetene i angrep, men alt i alt så er den fasen ganske bra. Forsvarsmessig så er det relasjoner og å jobbe med små detaljer som er fokus. Så det er helt greit, sier Kenneth.

– Jeg synes vi spilte en god kamp, vi kom til mange gode sjanser. Vi måtte jobbe litt mer med forsvaret i starten, for vi slet med å få kontakt. Ellers synes jeg det var fint. Vi hadde tempo fremover, ja jeg synes det var bra, sier Anniken Obaidli etter seieren over Molde.

– Hva med tempoet i starten av kampen?

– Jeg synes vi løper med dem. Men vi fikk ikke de bruddene vi ønska. Men jeg synes det kom utover i andreomgangen. Da fikk vi kneppa opp litt og stjålet litt baller. Så jeg synes det var en god kamp, sier Anniken.