Storhamar slo Larvik 36-23 i siste treningskamp før seriestart – Storhamar

Storhamar slo Larvik 36-23 i siste treningskamp før seriestart

(Storhamar – Larvik 36-23) Storhamar ledet 20-13 ved pause og slo Larvik 36-23 i lørdagens SpareBank1-kamp i Boligpartner.

Det kladdet litt for Storhamar i starten av kampen, men hjemmelaget spilte seg opp utover i førsteomgangen og ledet 20-13 ved pause.

I andreomgang ble det enda mer fart over sakene. Storhamar fikk det til å flyte langt bedre, og etter noen minutter ledet Storhamar 26-13.

20 minutter ut i andreomgangen ledet Storhamar 32-19 og vant kampen 36-23.

– I starten fikk vi bra matching av Larvik. De har mange skader og en tynn stall, mens vi har en bred stall. Jeg synes vi brukte et kvarter på å komme i gang, men så begynte det å sitte mer og mer. Vi prøvde 5-1-forsvar fra start og litt 7 mot 6 i angrep. Jeg synes vi fikk mye ut av kampen. Jeg er fornøyd med prestasjonen, og resultatet ble også hyggelig. Men som sagt, Larvik manglet noen viktige brikker, og det har jo mye å si. Men jeg synes vi var flinke, spesielt i starten av andreomgang. sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Storhamar har dermed fem seire av fem mulige i treningskampene. Første seriekamp spilles borte mot Romerike 30. august. Første hjemmekamp er 6. september mot Oppsal.

– Nå setter vi punktum for en særdeles god oppkjøring. Nå skal vi trene godt videre og skape overskudd, Det blir mer detaljer, litt mindre mengde. Vi skal bygge opp slitne kropper inn mot seriestarten mot Ravens, sier Kenneth.

Guro Nestaker og Kristin Venn var begge tilbake etter henholdsvis kneskade og skulderskade.

– Det gikk bra med begge to, opplyser Kenneth Gabrielsen.